Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Verkoop nieuwe en gebruikte autos

Willem Cars in La Marina verkoopt alleen goede kwaliteit garantie auto’s. U kunt zowel bij ons terecht voor nieuwe als tweedehands auto’s. Ook verkopen wij nieuwe en gebruikte 7-zit-auto’s, Engelse auto’s, campers, caravans en motoren. Willem Cars is een betrouwbare autohandelaar met een uitstekende reputatie, ook als het gaat om occasions. Bij ons vindt u altijd de auto die u zoekt.

Occasions Costa Blanca

Kom het aanbod tweedehands auto’s bekijken in onze showroom in La Marina. Wij krijgen elke dag nieuwe gebruikte auto’s binnen. Willem Cars is gevestigd aan de N332 tussen Alicante en Cartagena, ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit andere delen van de Costa Blanca; zoals Torrevieja, Elx, La Marina, Guardamar en Santa Pola.

Altijd autos met garantie

Willem Cars biedt garantie op alle auto’s, 7-zit-auto’s, Engelse auto’s, campers, caravans en motoren. Onze monteurs kijken de occasions eerst goed na op gebreken. Waar nodig zorgen wij voor reparaties. Veel Spaanse autohandelaren hebben een twijfelachtige reputatie. Bij Willem Cars bent u echter altijd verzekerd van een degelijke tweedehands auto voor een eerlijke prijs.

Uw verzekering direct geregeld

Een gebruikte auto kopen in Spanje werkt net even iets anders dan in Nederland. Wij leggen u graag uit hoe alles werkt. Wij zijn onder meer in staat om direct een autoverzekering voor u af te sluiten, zodat u meteen verzekerd de weg op kunt. Ook assisteren wij u graag met de ITV-keuring (de Spaanse APK-keuring) en de aanvraag van een NIE-nummer. Willem Cars biedt net even dat extra stukje service.

Heeft u vragen?

U bent van harte welkom in onze showroom in La Marina. Wij hebben altijd koffie voor u klaarstaan. Bellen kan natuurlijk ook. Willem Cars is bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508 of per e-mail: info@willemcars.com.

Call Now Button