Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Tweedehands auto kopen

Voor topkwaliteit tweedehands auto’s bent u bij Willem Cars in La Marina aan het juiste adres. U kunt onder meer bij ons terecht voor Duitse, Franse, Italiaanse, Japanse en Koreaanse automerken. Wij bieden al onze 2dehands auto’s aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle occasions zijn gecontroleerd op gebreken, zodat u gegarandeerd veilig de weg op kunt.

 

Tweedehands auto Costa Blanca

Ons aanbod 2dehands auto’s wisselt voortdurend. Om ons uitgebreide assortiment occasions te bekijken kunt u het beste even langskomen in onze showroom in La Marina. U vindt Willem Cars aan de N332 tussen Alicante en Cartagena, ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia.

 

Uw betrouwbare autodealer

Als het gaat om tweedehands auto’s hebben veel Spaanse autohandelaren een twijfelachtige reputatie. Wanneer u ook nog eens een taalbarrière moet overbruggen is de kans groot dat u teveel betaalt voor uw auto. Bij Willem Cars kunt u wel gewoon rekenen op een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit occasion. Wij bieden garantie op al onze 2dehands auto’s en uiteraard staan wij u gewoon in het Nederlands te woord.

 

Wij verzekeren uw auto direct

Hoewel alles in Spanje net even anders werkt dan in Nederland, dient u uw auto ook hier direct te verzekeren. Willem Cars assisteert u hierbij graag. Wij leggen u eveneens graag uit hoe het werkt met de registratie van uw voertuig en de belastingen. Desgewenst regen wij het NIE-nummer voor u en assisteren wij bij de ITV-keuring (de Spaanse APK). Kortom, Willem Cars biedt een service waar andere autodealers in de regio niet aan kunnen tippen.

 

Kom langs bij Willem Cars

Bezoek onze showroom om ons complete aanbod 2dehands auto’s te bekijken. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over het kopen van een tweedehands auto in Spanje. Willem Cars is bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508 of per e-mail: info@willemcars.com.

Call Now Button