Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Auto verzekering

Wanneer u een auto koopt in Spanje wilt u natuurlijk ook goed verzekerd zijn. Willem Cars is specialist in autoverzekeringen. Wanneer u bij ons een nieuwe of tweedehands auto koopt, zorgen wij ervoor dat u per direct verzekerd bent: u kunt meteen veilig de weg op. Willem Cars biedt de keuze uit verschillende auto verzekeringen.

Specialist in autoverzekeringen

Willem Cars is een bekende naam aan de Costa Blanca. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief als autohandelaar en specialist in autoverzekeringen. Ons autobedrijf is gevestigd aan de N332 tussen Alicante en Cartagena. U vindt ons bij kilometerpaal 80 in La Marina. Willem Cars is ook makkelijk bereikbaar vanuit Alicante, Torrevieja, Elx, La Marina, Guardamar en Santa Pola.

Inkoop en verkoop autos

Bij Willem Cars kunt u terecht voor gebruikte auto’s van diverse merken. Ook verkopen wij caravans, campers en motoren. Elk voertuig wordt onderworpen aan een uitvoerige keuring van onze monteurs. Waar nodig voeren wij reparaties uit. Wij verkopen al onze auto’s met garantie. Naast de auto verzekeringen verzorgt Willem Cars ook ITV-keuringen (vergelijkbaar met de Nederlandse APK-keuring) en bieden wij hulp bij de aanvraag van het NIE-nummer.

Ook als u uw auto wilt verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen auto’s, caravans, campers en motoren in. Bij Willem Cars bent u altijd verzekerd van een vriendelijke service en een eerlijke prijs.

Kom langs bij Willem Cars

Als u per direct een autoverzekering wilt afsluiten kunt u even langskomen bij Willem Cars in La Marina. Bellen kan ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508 en per e-mail: info@willemcars.com. Als specialist in autoverzekeringen beantwoorden wij graag al uw vragen over dit onderwerp.

Call Now Button