Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Italiaanse autos

Willem Cars in La Marina verzorgt de inkoop en verkoop van diverse merken Italiaanse auto’s. U kunt onder meer bij ons terecht om een Alfa Romeo, Fiat of Lancia te verkopen en/of te kopen. Willem Cars is al meer dan 35 jaar actief als autohandelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn één van de weinige Nederlandssprekende autodealers in dit deel van Spanje. Bij Willem Cars kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs en een nette service.

Uw autodealer aan de Costa Blanca

Kom langs bij Willem Cars om de waarde van uw auto te checken of ons uitgebreide assortiment tweedehands Italiaanse auto’s te bekijken. Willem Cars is gevestigd aan de N332 tussen Cartagena en Alicante. U vindt ons ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij zijn ook heel makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia.

Inkoop Italiaanse autos

Bij Willem Cars kopen wij alle merken Italiaanse auto’s in. Uw gebruikte Alfa Romeo, Fiat of Lancia is bij ons van harte welkom. Vanzelfsprekend checken wij wel de technische staat van de auto. Is alles in orde? Dan bieden wij een eerlijke prijs voor uw voertuig, altijd gebaseerd op de handelswaarde. Uiteraard kunt u de opbrengst van uw auto bij Willem Cars direct investeren in een andere occasion.

Verkoop Italiaanse autos

Het aanbod tweedehands Italiaanse auto’s van Willem Cars is zeer uitgebreid. Doordat wij voortdurend tweedehands auto’s inkopen, wisselt het aanbod continu. Merken als Alfa Romeo, Fiat en Lancia hebben wij altijd in onze showroom staan. Alle occasions zijn gecontroleerd op mankementen zodat u zonder problemen de weg op kunt. Onze medewerkers assisteren u graag bij het afsluiten van Spaanse autoverzekeringen en bij de registratie van uw voertuig.

Wilt u langskomen?

Wanneer u gebruik wilt maken van de inkoop of verkoopservice van Willem Cars kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Een afspraak maken kan ook: dan bent u verzekerd dat wij direct voor u klaarstaan. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Bel Willem Cars dan op telefoonnummer +34 965 419 508 of stuur een e-mail naar: info@willemcars.com.

Call Now Button