Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Over ons

Autobedrijf Willem Cars in La Marina is al meer dan 35 jaar actief in de regio. Als autohandelaar hebben wij over de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Met Willem Cars kiest u voor een betrouwbare autohandelaar: bij ons vindt u altijd de beste auto voor de beste prijs. Pieter en Daniëlle helpen u de auto te vinden die u zoekt. Kom langs bij Willem Cars: de koffie staat altijd voor u klaar.

Autobedrijf Costa Blanca

Bezoek onze geheel vernieuwde showroom. U vindt Willem Cars aan de N332 in La Marina ter hoogte van kilometerpaal 80. Ons autobedrijf is ook goed bereikbaar vanuit andere plaatsten aan de Costa Blanca; waaronder Alicante, Torrevieja, Elx, La Marina, Guardamar en Santa Pola.

Dagelijks tweedehands autos

Autohandelaar Willem Cars krijgt dagelijks tweedehands auto’s binnen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands auto’s van alle merken. Wij verhandelen ook motoren, caravans en campers. Elk voortuig wordt eerst uitvoerig doorgelicht door ons technische team. Eventuele gebreken worden direct verholpen. Wij bieden garantie op alle voertuigen.

Veilig de Spaanse weg op

Wij begrijpen dat het kopen van een auto in Spanje veel vragen oproept. Hoe werkt het bijvoorbeeld met verzekeringen, de registratie en belastingen? Met 35 jaar ervaring in de regio zijn wij als geen ander in staat om u hierover te informeren. Autobedrijf Willem Cars kan uw tweedehands auto direct verzekeren, zodat u meteen veilig de weg op kunt. Wij kunnen u ook assisteren met de ITV-keuring en het regelen van een NIE-nummer.

Contactgegevens

Willem Cars is bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508. U kunt ook een e-mail sturen naar info@willemcars.com of gewoon langskomen in onze garage in La Marina. Wij staan u graag te woord.

Call Now Button