Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Inruilautos

Wilt u uw huidige auto inruilen? Kom dan langs bij Willem Cars in La Marina. Bij ons kunt u alle merken en modellen auto’s ruilen. U krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw gebruikte auto. Wij checken de auto op gebreken en de inruilwaarde kunt u gebruiken voor de aanschaf van een andere auto. Willem Cars biedt een gevarieerd aanbod tweedehands voertuigen. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om campers, caravans en motoren in te ruilen.

Auto inruilen Costa Blanca

Willem Cars is al meer dan 35 jaar uw betrouwbare autohandelaar aan de Costa Blanca. Wanneer u wilt ruilen van auto, camper, caravan of motor kunt u langskomen op onze vestiging aan de N332 tussen Alicante en Cartagena, ter hoogte van kilometerpaal 80. Ook vanuit omringende plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia is onze garage eenvoudig bereikbaar.

Inruil van alle merken

Het maakt niet uit of u in een Duitse, Franse, Italiaanse, Japanse of Koreaanse auto rijdt; zolang uw auto in goede staat is bieden wij u een mooie prijs voor uw voertuig. Misschien weet u al uit ervaring dat dit bij veel Spaanse autohandelaren lang niet altijd het geval is. Tel daar de taalbarrière bij op en de kans op een goede deal voor uw inruilauto is vrijwel nihil. Op Willem Cars kunt u wél rekenen!

De service van Willem Cars

Bij Willem Cars bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Wij bieden niet alleen een eerlijke prijs voor uw inruilauto, desgewenst assisteren wij u ook bij het afsluiten van de verzekering en helpen wij u bij de aanvraag van het NIE-nummer voor de registratie van uw auto.

Afspraak maken?

Wilt u uw auto inruilen bij Willem Cars? Dan kunt u gewoon even bij ons langskomen in La Marina. Een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508 of per e-mail: info@willemcars.com.

Call Now Button