Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Duitse autos

Willem Cars in La Marina verzorgt zowel de inkoop als de verkoop van verschillende merken Duitse auto’s. Omdat wij voortdurend auto’s inkopen wisselt ons aanbod nieuwe en tweedehands auto’s voortdurend. U kunt onder meer bij ons terecht voor merken als Opel, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW en Ford. Willem Cars is uw betrouwbare autohandelaar aan de Costa Blanca: wij staan altijd garant voor kwaliteit en een eerlijke prijs.

Autohandelaar Costa Blanca

Wanneer u gebruik wilt maken van onze inkoop of verkoop van Duitse auto’s kunt u langskomen bij onze vestiging in La Marina. U vindt Willem Cars aan de N332 tussen Cartagena en Alicante bij kilometerpaal 80. Onze garage is ook makkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia. De koffie staat alvast voor u klaar.

Inkoop Duitse auto’s

Willem Cars koopt alle merken Duitse auto’s in. Uw Opel, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW of Ford is bij ons van harte welkom. Wij checken de technische staat van uw voertuig en wij bieden u altijd een eerlijke prijs afgestemd op de handelswaarde van de auto. Uiteraard kunt u de inruilwaarde van uw auto ook gebruiken om een ander model uit onze showroom te kiezen.

Verkoop

Wanneer u een tweedehands Opel, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW of Ford wilt kopen bent u bij Willem Cars op het juiste adres. Wij verkopen onze auto’s voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en wij bieden garantie op alle voertuigen. Alle tweedehands auto’s zijn zorgvuldig nagelopen op gebreken zodat u direct veilig de weg op kunt. Desgewenst helpen wij u met het afsluiten van verzekeringen en met de registratie van uw voertuig.

Maak een afspraak

Wilt u uw huidige auto verkopen en/of bent u op zoek naar een ander voertuig? Kom dan langs bij Willem Cars in La Marina. U kunt eveneens een afspraak maken zodat u verzekerd bent dat wij u direct van dienst kunnen zijn. Voor een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer +34 965 419 508 of een e-mail sturen naar: info@willemcars.com.

Call Now Button