Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Inkoop occasions

Willem Cars in La Marina biedt inkoop van tweedehands auto’s. U kunt bij ons terecht met gebruikte auto’s van alle merken, 7-zit-auto’s, Engelse auto’s, campers, caravans en motoren. Willem Cars is al meer dan 35 jaar actief als autohandelaar aan de Costa Blanca. Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw occasion. Wij knappen het voertuig op en wij verkopen het vervolgens met garantie.

Autohandelaar Costa Blanca

Wilt u uw gebruikte auto, camper, caravan of motor verkopen? Kom dan even langs bij Willem Cars. U vindt onze garage aan de N332 tussen Alicante en Cartagena, bij kilometerpaal 80. Willem Cars is ook makkelijk te bereiken vanuit andere plaatsen aan de Costa Blanca; zoals Alicante, Torrevieja, Elx, La Marina, Guardamar en Santa Pola.

Inkoop alle merken

Wij kopen occasions in van alle merken. U kunt ook bij ons terecht met uw 7-zit-auto en Engelse auto’s. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw bedenkingen heeft bij het verkopen van uw auto in het buitenland. Vooral in Spanje hebben veel autohandelaren een slechte reputatie. Bij Willem Cars kunt u echter rekenen op een vriendelijke service. Onze monteurs kijken de auto na en vervolgens bieden wij u een eerlijke prijs.

Tweedehands auto nodig?

Als u tegelijkertijd op zoek bent naar een tweedehands auto bent u bij ons eveneens op het juiste adres. Wij verkopen goede kwaliteit garantie auto’s, caravans, campers en motoren. Als u bij ons een auto koopt regen wij desgewenst ook de verzekering, zodat u direct met het voertuig de weg op kunt. Ook bieden wij assistentie bij de ITV-keuring (de Spaanse APK) en de aanvraag van het NIE-nummer.

Een afspraak maken

U kunt gewoon langskomen in onze garage in La Marina, maar een afspraak maken is ook mogelijk. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +34 965 419 508 of per e-mail: info@willemcars.com.

Call Now Button