Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Import begeleiding

Willem Cars verzorgt import begeleiding voor uw auto. Wij bieden onder meer hulp bij import auto’s van Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië naar Spanje. Willem Cars is al meer dan 35 jaar actief als autobedrijf aan de Costa Blanca en wij assisteren u graag bij het afsluiten van verzekeringen, de ITV-keuring (vergelijkbaar met de Nederlandse APK-keuring) en de aanvraag van het NIE-nummer.

Hulp bij import autos Spanje

Willem Cars is gevestigd in La Marina aan de Costa Blanca. U vindt ons autobedrijf aan de N332 tussen Alicante en Cartagena ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij bieden onder meer import begeleiding voor klanten in Alicante, Torrevieja, Elx, La Marina, Guardamar en Santa Pola. Bij Willem Cars bent u altijd verzekerd van een uitstekende service.

Autohandel Willem Cars

In plaats van uw auto te importeren kunt u er ook voor kiezen om in Spanje een tweedehands auto te kopen. Bij Willem Cars kunt u terecht voor tweedehands auto’s, caravans, campers en motoren. Wij verkopen ook 7-zit-auto’s en Engelse auto’s. Alle voertuigen in ons assortiment zijn nagelopen door onze monteurs en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Elk voertuig wordt geleverd met garantie. Willem Cars is uw betrouwbare autohandelaar aan de Costa Blanca.

Bezoek Willem Cars in La Marina

Twijfelt u nog tussen de import van uw auto of het kopen van een tweedehands voertuig in Spanje? Kom dan even langs bij ons autobedrijf. Wij adviseren u graag wat wij kunnen bieden op het gebied van import begeleiding. U kunt ook meteen ons aanbod tweedehands auto’s bekijken. Bij Willem Cars kunt u altijd rekenen op eerlijk advies en een vriendelijke service. Bij vragen kunt u ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer +34 965 419 508 of een e-mail sturen naar: info@willemcars.com. Wij staan u graag te woord.

Call Now Button