Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Japanse autos

Voor de inkoop en verkoop van Japanse auto’s bent u bij Willem Cars in La Marina aan het juiste adres. Wij zijn een Nederlandssprekende autodealer die al meer dan 35 jaar actief is aan de Costa Blanca. Wij verzorgen onder meer de inkoop en verkoop van merken als Mazda, Toyota en Nissan. Of u nu een auto bij ons koopt of aan ons verkoopt, wij bieden u altijd een eerlijke prijs en een uitstekende service. Bij Willem Cars staat de koffie altijd voor u klaar.

Uw autodealer aan de Costa Blanca

Kies voor de inkoop en verkoopservice van Willem Cars en kom langs in onze garage aan de N332 tussen Cartagena en Alicante ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia. Vanuit deze en andere nabijgelegen plaatsen staat u zo bij ons in de showroom.

Inkoop Japanse autos

Willem Cars koopt alle merken Japanse auto’s in; waaronder Mazda, Toyota en Nissan. Onze monteurs checken de staat van het voertuig en wij bieden u een eerlijke prijs afgestemd op de handelswaarde van de auto. Bij Willem Cars kunt u de inruilwaarde ook meteen gebruiken om een andere occasion.

Verkoop Japanse autos

Bij Willem Cars vindt u altijd een groot en gevarieerd aanbod Japanse auto’s. Wij verkopen zowel tweedehands auto’s van Mazda, Toyota en Nissan. Wij bieden onze occasions aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Elke tweedehands auto is uitvoerig gecheckt op mankementen zodat u veilig de weg op kunt. Bij Willem Cars helpen wij u ook graag bij het afsluiten van verzekeringen en het aanvragen van een NIE-nummer voor de registratie van uw auto.

Afspraak maken bij Willem Cars

Een afspraak maken bij Willem Cars is eigenlijk niet nodig: u kunt tijdens openingstijden gewoon bij ons binnenlopen. Met een afspraak bent u er wel van verzekerd dat wij u direct kunnen helpen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer +34 965 419 508 of een e-mail sturen naar: info@willemcars.com. Ook wanneer u vragen heeft over onze inkoop en verkoopservice kunt u ons bellen of e-mailen.

Call Now Button