Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Franse autos

Willem Cars in La Marina is uw betrouwbare adres aan de Costa Blanca voor de inkoop en verkoop van diverse merken Franse auto’s. Wij kopen het hele jaar door tweedehands auto’s in waardoor ons aanbod voortdurend wisselt. Wij verzorgen onder meer de inkoop en verkoop van merken als Peugeot, Renault en Citroën. Of u nu uw auto aan ons verkoopt of een tweedehands auto bij ons aanschaft; bij Willem Cars kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs.

 

Autodealer Costa Blanca

Wij zijn dé Nederlandssprekende autodealer aan de Costa Blanca. Wilt u gebruik maken van onze inkoop of verkoop van Franse auto’s? Kom dan even langs bij Willem Cars in La Marina. Onze garage is gunstig gelegen aan de N332 tussen Alicante en Cartagena ter hoogte van kilometerpaal 80. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia staat u zo bij ons in de showroom.

 

Inkoop Franse autos

Bij Willem Cars kopen wij alle merken Franse auto’s in, zolang uw voertuig maar in goede staat is. Wij nemen graag uw gebruikte Peugeot, Renault of Citroën over. Het bedrag dat wij betalen is afgestemd op de handelswaarde van het voertuig. Vanzelfsprekend kunt u de inruilwaarde van uw auto gebruiken om een tweedehands auto uit ons assortiment aan te schaffen.

 

Verkoop Franse autos

Of u nu op zoek bent naar een tweedehands Franse auto, bij Willem Cars vindt u altijd een zeer uitgebreid aanbod. Wij bieden elke Peugeot, Renault en Citroën aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De auto’s zijn gecontroleerd op mankementen zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Willem Cars helpt u ook graag bij het afsluiten van verzekeringen en de aanvraag van een NIE-nummer.

 

Afspraak Willem Cars

In principe is het niet nodig om een afspraak te maken bij Willem Cars. Wanneer u uw huidige auto aan ons wilt verkopen of op zoek bent naar een tweedehands model kunt u gewoon bij ons langskomen. Met een afspraak bent u er wel van verzekerd dat wij direct tijd voor u hebben. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer +34 965 419 508 of een e-mail sturen naar: info@willemcars.com. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht.

Call Now Button