Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Koreaanse autos

Voor de inkoop en verkoop van Koreaanse auto’s kunt u het hele jaar door terecht bij Willem Cars in La Marina. Wij verzorgen onder meer de inkoop en verkoop van merken als Kia en Hyundai. Willem Cars is uw betrouwbare én Nederlandssprekende autodealer aan de Costa Blanca. Wij bieden onze klanten een eerlijke prijs en een uitstekende service. Kom langs in onze showroom: de koffie staat voor u klaar.

Uw Nederlandssprekende autodealer

Wanneer u uw huidige Kia of Hyundai wilt verkopen en/of wanneer u op zoek bent naar een tweedehands Koreaanse auto kunt u langskomen in onze garage. Willem Cars is gevestigd aan de N332 tussen Cartagena en Alicante, ter hoogte van kilometerpaal 80. Wij zijn ook heel makkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia.

Inkoop Koreaanse autos

Willem Cars koopt alle merken Koreaanse auto’s in, waaronder uw Kia of Hyundai. Wij checken de technische staat van elke auto die bij ons binnenkomt. Wij bieden u altijd een prijs die is afgestemd op de handelswaarde van uw auto: een eerlijke prijs dus. Desgewenst kunt u de inruilwaarde van uw voertuig gebruiken om een andere occasion.

Verkoop Koreaanse autos

Bij Willem Cars vindt u altijd een groot en gevarieerd aanbod tweedehands Koreaanse auto’s. Omdat wij voortdurend auto’s van merken als Kia en Hyundai inkopen wisselt ons aanbod voortdurend. Uiteraard voldoen al onze occasion aan de veiligheidsrichtlijnen zodat u direct veilig de weg op kunt. Willem Cars helpt u ook graag bij het afsluiten van uw Spaanse autoverzekering en bij het aanvragen van een NIE-nummer voor de registratie van uw voertuig.

Bezoek Willem Cars in La Marina

Wilt u gebruik maken van onze inkoop en verkoopservice voor Koreaanse auto’s? Kom dan een keer langs bij Willem Cars in La Marina. Wij vertellen u graag hoeveel wij voor uw gebruikte auto kunnen bieden en u kunt op uw gemak rondkijken in onze showroom. Een afspraak maken kan ook: dan bent u verzekerd dat wij direct tijd voor u vrij hebben. Willem Cars is bereikbaar op telefoonnummer +34 965 419 508 of per e-mail: info@willemcars.com.

Call Now Button