Willem Cars

Ctra Cartagena Alicante km 80
info@willemcars.com
965419508

Overige merken

Willem Cars verzorgt eveneens de inkoop en verkoop van Volvo, Seat, Saab, Skoda, Dacia en vele andere merken. U kunt het hele jaar door bij ons terecht om uw gebruikte auto te verkopen en om een tweedehands auto te kopen. Willem Cars is al meer dan 35 jaar actief aan de Costa Blanca. Wij bieden onze klanten een persoonlijke service en eerlijke prijzen. Willem Cars is één van de weinige Nederlandssprekende autodealers in dit deel van Spanje.

Uw autodealer in La Marina

Kom langs bij Willem Cars wanneer u uw huidige auto wilt verkopen of wanneer u op zoek bent naar een occasion. De koffie staat altijd voor u klaar. U vindt Willem Cars aan de N332 tussen Cartagena en Alicante ter hoogte van kilometerpaal 80. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen als La Mata, Rojales, Crevillent, Gran Alicant en la Zenia zijn wij makkelijk bereikbaar.

Auto Inkoop

Bij Willem Cars kopen wij graag uw gebruikte auto in. Volvo, Seat, Saab, Skoda, Dacia en vele andere merken zijn bij ons van harte welkom. Uiteraard checken wij wel de technische staat van het voertuig, maar wanneer alles in orde is krijgt u van ons een eerlijke prijs gebaseerd op de handelswaarde van uw auto. Wij bieden u de mogelijkheid om de inruilwaarde van uw auto te gebruiken om een andere auto in onze showroom uit te zoeken, maar u bent nergens toe verplicht.

Auto Verkoop

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod tweedehands auto’s van merken als Volvo, Seat, Saab, Skoda en Dacia. Ons aanbod is bijzonder gevarieerd en wisselt voortdurend omdat wij continu auto’s inkopen. Vanzelfsprekend voldoen al onze tweedehands auto’s aan de geldende veiligheidsrichtlijnen. Verder helpen onze medewerkers u graag bij het aanvragen van het NIE-nummer voor de registratie van uw auto en het afsluiten van Spaanse autoverzekeringen.

Langskomen bij Willem Cars?

Wilt u uw huidige auto verkopen? Bent u op zoek naar tweedehands auto? Kom dan een keer langs bij Willem Cars in La Marina. Wij vertellen u graag hoeveel wij kunnen bieden voor uw auto en u kunt rustig rondkijken in onze showroom. Een afspraak maken is ook mogelijk. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer +34 965 419 508 of een e-mail sturen naar: info@willemcars.com.

Call Now Button